Billig levering - Kun 39kr
Billig levering - Kun 39kr

Sawyer

Showing all 13 results

 • Med ekstra Sawyer drikkeposer til dit Sawyer vandfilter system kan du samle vand op når du har mulighed for det, og drikke det når du har brug for det. Smarte beholdere der modsat plastikflasker ikke fylder når de er tomme, men kan nemt rulles sammen.

 • Sawyer Squeeze Point One vandfilteret er det mest teknologisk avancerede og holdbare produkt til vandfiltrering, selvom det er enormt simpelt at bruge. Derfor er det også standard i flere specialstyrkers udstyr verden over. Garanteret filtrering på 3.800.000 liter af Sawyer International. Dette kit inkluderer alt hvad du har brug for, inkl. en 1L drikkepose. Fylder næsten ingenting i din taske, men sikrer dig rent drikkevand praktisk talt for ALTID.

  Du kan både pumpe eller drikke vandet gennem filteret med Sawyer Squeeze ligesom Sawyer MINI, men Sawyer Squeeze kan filtrerer 10 gange mere vand.

 • Med ekstra Sawyer drikkeposer til dit Sawyer vandfilter system kan du samle vand op når du har mulighed for det, og drikke det når du har brug for det. Smarte beholdere der modsat plastikflasker ikke fylder når de er tomme, men kan nemt rulles sammen. I dette sæt får du 2 drikkeposer som hver kan indeholde 2L

 • Sawyer MINI vandfilter 4-pak er alt hvad du og din familie/venner skal bruge til vandreturen eller som en del af din nødhjælpstaske. Hvert filter renser op til 380.000 liter vand og du behøver derfor praktisk talt aldrig at skifte dem ud igen. Det kan bruges til at drikke direkte fra vandløb, eller fra opsamlet vand i flasker eller i den medfølgende drikkepose.

  OBS! Dette er den nye model der også indeholder Squeeze funktionen hvor du ikke behøver at suge vandet igennem filteret for at rense det, men blot kan pumpe det igennem filteret.

 • Sawyer All In One er det største vandfilter sæt fra Sawyer der giver dig muligheder for at benytte vandfilteret på alle tænkelige måder. Garanteret filtrering på 3.800.000 liter af Sawyer International, og med mulighed for filtrering af over 2000 liter vand om dagen blot ved hjælp af dette kit og tyngdekraften, gør det til en helt vandfiltreringsanlæg. Kan også bruges som personlig vandfilter og kombineres imellem disse to som man ønsker og har behov for på turen.

 • Sættes på dit Sawyer vandfilter så slanger kan tilsluttes i begge ende og vandet derved kan løbe direkte igennem og renses

 • Sawyer Micro Squeeze vandfilteret er en videreudvikling af Sawyer Squeeze, et af de mest teknologisk avancerede og holdbare produkt til vandfiltrering. Derfor er det også standard i flere specialstyrkers udstyr verden over. Garanteret filtrering på 380.000 liter af Sawyer International. Dette kit inkluderer alt hvad du har brug for, inkl. en 1L drikkepose. Fylder næsten ingenting i din taske, men sikrer dig rent drikkevand praktisk talt for ALTID.

  Du kan både pumpe eller drikke vandet gennem filteret med Sawyer Micro Squeeze ligesom Sawyer MINI, men Sawyer Micro Squeeze er både mindre og giver endnu bedre flowrate gennem filteret.

  12 %
 • Sawyer Rensekobling er en adapter der monteres på dit Sawyer Squeeze filter for at du kan rense det nemt med en plastik flaske

 • Sawyer Vandhane adapter til vandfilter er en simpel adapter til Sawyer Squeeze og Sawyer Mini vandfilteret som gør det muligt at rense vandet fra vandhanen gennem vandfilteret.

 • Sawyer Personlig Vandfilter med 1L flaske er perfekt til dig som backpacker. Det renser op til 380.000 liter vand og du behøver derfor praktisk talt aldrig at skifte den ud igen. Du samler simpelthen bare vandet op i flasken fra vandløb, åer eller lignende og drikker gennem sugerøret.

 • Sawyer Personlig Vandfilter med 700ml flaske er perfekt til dig som backpacker. Det renser op til 380.000 liter vand og du behøver derfor praktisk talt aldrig at skifte den ud igen. Du samler simpelthen bare vandet op i flasken fra vandløb, åer eller lignende og drikker gennem sugerøret.

 • Sawyer Point ZeroTwo Vandfilter Kit system kan forsyne flere med rent drikkevand end bare dig selv. Kan forsynes op til 650 liter vand om dagen. Der medfølger udstyr så filteret kan monteres på en spand der kan bruges til opbevaring af beskidt vand.

 • Smart 2-liter vandfilter system komplet klar til brug. Ved hjælp af 2 pose, hvor den ene fyldes op med vand, løber vandet selv fra en pose til en anden mens det renses til rent drikkevand. Komplet sæt med både poser, filtre, og slanger. Godt køb hvis du ikke kun skal sørge for vand til dig selv på turen. Du slipper for at suge, pumpe, eller klemme for at få rent drikkevand. Det løber simpelthen bare gennem filteret selv.

Showing all 13 results

Modtag tilbud, nyheder og særlige rabatkoder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Top