Billig levering - Kun 39kr
Billig levering - Kun 39kr

Hjem / Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Har du nogen yderligere spørgsmål til vores produkter, kan du kontakte kundeservice via knappen i højre nederste hjørne, eller her

Spørgsmål ang. Lifestraw og Lifestraw GO

Spørgsmål: Hvor meget vand kan et Lifestraw rense?

Svar: Fra producentens side er svaret op til 1000 liter vand. Erfaring viser dog at det som oftest kan rense mere end 1000 liter vand.

Spørgsmål: Hvordan ved jeg at jeg har brugt mit Lifestraw til at rense 1000 liter vand?

Svar: Dit Lifestraw kan som regel rense mere end 1000 liter vand. Men du kan ikke risikere at vandet du suger op ikke er renset. Når du ikke længere kan suge vand op gennem dit Lifestraw vandfilter, så er de partikler der opfanger snavset i vandet fyldt op, og dit Lifestraw er derfor klar til udskiftning, og du har renset ca. 1000 liter vand med dit Lifestraw vandfilter.

Spørgsmål: Kan et Lifestraw rense saltvand?

Svar: Nej, Lifestraw kan rense ferskvand såsom søer, floder, åer, vandpytter og lignende. Prøver du at rense saltvand med dit Lifestraw, vil du rense vandet for bakterier og skidt, men Lifestraw kan ikke filtere saltet. Derfor vil vandet være fuld af salt, og kan derfor ikke drikkes.

Spørgsmål: Hvordan renser jeg filteret?

Svar: Det er anbefalet at man blæser filteret igennem umiddelbart efter hver gang du har brugt det. Det gøres for at rense filteret, og derved forebygge ophobning af skidt.

Spørgsmål: Er der nogen begrænsning på hvor beskidt vandet må være?

Svar: Nej, der findes utallige videoer på youtube hvor Lifestraw vandfilteret bruges til selv meget meget beskidt og ulækkert vand, hvor det reneste vand kommer ud af den anden ende, klar til at drikke.

Spørgsmål: Bliver vandet også filteret for smag?

Svar: Ja, vandet smager som almindelig flaskevand og ikke postevand, da det også bliver renset for klor og lignende der normalt er i postevand fra hanen.

Spørgsmål: Kan alle bruge et Lifestraw?

Svar: Ja, dog kræver det lidt teknik og kræfter at lave det undertryk som der skal bruges for at suge vandet op gennem Lifestraw. Er det til mindre børn eller ældre mennesker anbefaler vi Sawyer vandfiltre istedet.

Modtag tilbud, nyheder og særlige rabatkoder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Top