Billig levering - Kun 39kr
Billig levering - Kun 39kr

Hjem / Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Oversigt:

1. Produktinformation
2. Betaling
3. Fortrydelsesret
4. Ansvarsfraskrivelse
5. Reklamation
6. Levering
7. Persondatapolitik
8. Cookies
9. Logstatistik

1 Produktinformation
Alle priser er dagspriser og er inkl. Dansk moms (25%) og andre afgifter. Vores lagerstatus er vejledende, og kan afspejle eget lager eller leverandørlager. Vi tager forbehold for lagerfejl.

2 Betaling
Vandfilter.net tager imod Visa/dankort, Visa, Visa Electron, og Mastercard gennem vores betalingsformidler QuickPay. Alle kortoplysninger behandles sikkert og krypteret, og vi kan ikke trække et større beløb end du har godkendt. Vi trækker pengene når varen afsendes. Da vi gerne vil gøre omkostningerne synlige istedet for at skjule dem i højere produktpriser, pålægges der kortgebyr afhængig af hvilket kort du vælger at bruge. Du kan også vælge at betale via bankoverførsel eller Mobilepay hvilket ikke koster gebyr. Bemærk dog at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Ved bankoverførsel eller Mobilepay vil din bestilling først blive behandlet, når vi kan se din betaling på vores konto.

Offentlige kunder har mulighed for at betale med EAN nummer. Alle ordrer betalt med EAN nummer, afsendes kun til den tilknyttede adresse til EAN nummeret. Ordrens leveringsadresse samt EAN nummerets gyldighed tjekkes inden afsendelse.

3 Fortrydelsesret
Hos os, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen og kan kun benyttes hvis varen er i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den. Det vil sige at din fortrydelsesret bortfalder hvis du åbner pakningen til vandfiltre, eller på anden måde forringer varens salgsværdi. Det indebærer også manglende emballage ved returnering.
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: Vandfilter.net, Byagervej 34B, 8330 Beder – Vedlæg venligst din faktura eller anden seddel hvorpå du skriver at du ønsker at fortryde købet

Du kan også benytte vores online service til returnering hvor du kan købe en pakkelabel og printe den med det samme

Fortryder du inden levering, kan du nægte modtagelse af pakken. Fortryder du, får du dit betalte beløb retur, returportoen skal du dog selv betale. Du får pengene tilbageført på samme måde som varen er betalt, så snart varen er kontrolleret af os. Pakker sendt pr. efterkrav modtages IKKE.

4 Ansvarsfraskrivelse
Vi forbeholder os retten til, uden varsel, at ændre og opdaterer indholdet i Vilkår og betingelser.

5 Reklamation
Vi yder selvølgelig 2 års reklamationsret på alle varer, så du enten kan få varen rerareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af situationen og at varen er reklamationsberretiget og ikke opstået ved fejlagtig brug eller skadeforvoldende adfærd. Garantien leveres reelt af vores leverandører, men skal altid gå gennem os. Reklamation skal ske inden for “rimelig tid”, men de første 2 mdr er altid rettidigt. Kontakt os inden du sender varen retur, og ikke før vi har bedt om det.

6 Levering
For at sikre dig billigst mulig levering vil vi ofte tilbyde dig flere valgmuligheder for levering af dine varer. Vi bruger kun transportfirmaer du kan stole på. Alle forsendelser sendes som pakkepost og kan derfor følges via Track and Trace lige så snart pakken er afhentet af transportøren hos Vandfilter.net. Vi leverer lagervarer indenfor 1-3 arbejdsdage. Se priser for levering i kurven.

7 Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Hammersholt.net v/Benjamin Hammersholt og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos Hammersholt.net v/Benjamin Hammersholt har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige er Benjamin Hammersholt. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Vandfilter.net videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Hammersholt.net v/Benjamin Hammersholt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hammersholt.net v/Benjamin Hammersholt via e-mail benjamin@hammersholt.net

8 Cookies
På Vandfilter.net anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

9 Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Vandfilter.net hvilket betyder, at vi opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere vores kunders oplevelse på vores side.

Har du spørgsmål ud over hvad der er beskrevet her, så er du velkommen til at kontakte os.

Modtag tilbud, nyheder og særlige rabatkoder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi forhandler blandt andre disse mærker

Top